Meistä

Täyden palvelun tapahtuma- ja turvallisuusalan yritys

Ydinosaamistamme on erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien turvallinen ja kustannustehokas toteuttaminen. Meiltä saatte kaiken, mitä tilaisuutenne voi tarvita. Mukaudumme joustavasti asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Tarjoamme osaavan henkilökunnan lisäksi esimerkiksi tapahtumarakenteet, puupöllit moottorisahaveistoksiin ja vaikka keittolounastarjoilun kaupungin torille. Sidosryhmäyhteistyö ja lupaprosessit kuuluvat palvelukokonaisuuteen.

Miksi valita meidät?

 • Tyytyväiset asiakkaat, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä lähes 15 vuotta
 • Lähes 500 onnistunutta toimeksiantoa
 • Tuhansia tehtyjä vuoroja vuosittain
 • Vuosikymmenten kokemus tapahtuma- ja turvallisuusalan johto- ja esimiestehtävistä
 • Paras mahdollinen luottoluokitus, AAA, jo kolmatta peräkkäistä vuotta
 • Mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa
 • Yksityisen turvallisuusalan elinkeinolupa, joka kattaa vartioinnin, järjestyksenvalvonnan ja turvasuojaustoiminnan
 • Suomen Yrittäjät ry:n ja Tapahtumateollisuus ry:n jäsenyritys

Tyytyväiset asiakkaat

Toimintamme keskiössä on hyvä palvelu ja onnistunut asiakaskokemus, laadusta tinkimättä. Meille on tärkeää, että yhteistyö toimii ja panostammekin pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin. Seuraamme onnistumistamme säännöllisesti niin asiakkaiden kuin henkilöstön suunnalta.

Arvot

 • Järjestys on toimintamme lähtökohta: laitamme asiat järjestykseen. Panostamme laatuun ja siihen, että sovitut asiat tehdään annettujen ohjeiden mukaisesti aikataulussa pysyen. 
 • Vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että täytämme Tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset, olemme Luotettava Kumppani ja toimimme reilusti.
 • Vapaus on sitä, että jokainen tekijä saa meillä itse valita, milloin ja mille työkeikoille lähtee. Ymmärrämme, että ihmisillä on erilaisia elämäntilanteita ja käytettävyys voi välillä vaihdella.
 • Joustavuus on sitä, että palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme nopeallakin aikataululla ja muuttuneissa tilanteissa. Pyrimme aina haluttuun lopputulokseen muuttujista huolimatta.
 • Hyvä yhteishenki auttaa tekijöitämme jaksamaan ja tekemään työnsä hyvin. Yhdessä tekeminen ja tekemisen mielekkyys on meille tärkeää. Puutumme epäkohtiin ja muistamme onnistumiset.

Kaikki, mitä tapahtumasi tarvitsee. Suuremmatkin kokonaisuudet yhden luukun periaatteella. Olemme sopiva kumppani, kun laatu ja yksilöllinen palvelu merkitsevät. Laitetaan asiat yhdessä Järjestykseen!

Järjestyksen tarina

Alunperin teimme tapahtuma-alan töitä osuuskuntien ja yhdistysten kautta turvallisuusalan päivätyön ohessa. Toiminnan kehittyessä nousi ajatus perustaa yritys tätä tarkoitusta varten.

Järjestyksenvalvonta ja tapahtumatuotanto Kimmo Oy perustettiin vuonna 2015. Tällöin nimellä haluttiin kertoa, mitä teemme. Pitkä nimi kyllä kertoi, mitä teemme, mutta nimen pituus toi erilaisia haasteita. Markkinoinnissa käytimme aina nimeä Tapahtumapalvelu Järjestys, joka oli lyhyempi ja kuvasi paremmin tapaamme toimia ja tehdä asioita. Syksyllä 2021 halusimme tehdä asioista yksinkertaisia ja vaihdoimme yrityksen nimen myös virallisesti Tapahtumapalvelu Järjestys Oy:ksi.

Tällä nimellä meidät on aina tunnettu. Suomalaisena yrityksenä, joka välittää henkilöstöstään ja tarjoaa laadukasta palvelua asiakkailleen.

Ota yhteyttä