Turvalli­suusjohto

Turvallisuusalan rautaisia ammattilaisia

Huolellinen turvallisuussuunnittelu on edellytys onnistuneelle tapahtumalle. Viime vuosien aikana vaatimukset ja rajoitukset ovat tiukentuneet. On erittäin tärkeää, että turvallisuusjohto on ajan tasalla tehtävästään, olipa kyseessä pienempi kylätapahtuma tai suurempi musiikkifestivaali. Palveluksessamme on turvallisuusalan rautaisia ammattilaisia, joilla on laajaa kokemusta monenlaisesta turvallisuussuunnittelusta ja -johtamisesta sekä sidosryhmäyhteistyöstä.

Turvallisuuspäällikkömme toimii tiiviissä yhteistyössä toimeksiantajan edustajan kanssa, huolehtii mm. viranomaisyhteistyöstä sekä johtaa turvallisuusorganisaation työtä paikan päällä. Ammattimaisesti toteutetut turvallisuusratkaisut antavat toimeksiantajalle mahdollisuuden keskittyä enemmän omaan ydinosaamiseensa.

Meiltä saatte valvomotyöntekijät, esimiehet ja turvallisuuspäälliköt erilaisiin tilaisuuksiin ja muihin toimeksiantoihin sopimuksen mukaan. Toimimme luottamuksellisesti ja tarvittaessa annamme suostumuksen erilaisten turvallisuusselvitysten tekemiseen.

Ota yhteyttä