Meille töihin

Sinustako Järjestyksen tekijä?

Tapahtumapalvelu Järjestys on luotettava tapahtuma- ja turvallisuusalan yritys, joka toimii laajasti erilaisissa tapahtumakentän tehtävissä kaikkialla Suomessa. Meillä työskentelee jo yli 100 Järjestyksen tekijää.

Haemme järjestyksenvalvojia, vartijoita ja tapahtumatyöntekijöitä tapahtumatehtäviin useille eri paikkakunnille, erityisesti Satama Areenalle Kotkaan. 

Lue lisää Satama Areenan toimeksiannosta tästä!

Meillä päätät itse, mille keikoille lähdet ja minkä mittaista vuoroa teet! 
Katso hakuohjeet alta!

Mitä odotamme sinulta?

Meille on tärkeää, että osaat tervehtiä työkavereitasi ja asiakasta, kun hän saapuu toimialueellesi. Et provosoi etkä provosoidu tilanteissa. Olet keskittymiskykyinen ja päämäärätietoinen. Ymmärrät omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Noudatat annettuja ohjeita ja pidät sovituista asioista kiinni. Olet hyvä tyyppi, asiakaspalveluhenkinen ja sopeutuva rauhanrakentaja. Kykenet hyvään yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme koko henkilöstöltä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, hyviä käytöstapoja, oma-aloitteisuutta ja ammattimaista otetta työhön.

Hienoa, jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvoja- tai vartijakortti.
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on suoritettuna:

  • Voimankäytön lisäkoulutus
  • Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus
  • Teleskooppipatukkakoulutus
  • Ensiapukoulutus
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Tieturva 1 -koulutus

Ennen kaikkea pidämme tärkeänä, että asenteesi on oikeanlainen, olit sitten kokenut ammattilainen tai vasta aloittanut.

Tehtävät edellyttävät nuhteetonta taustaa ja joissakin tehtävissä vaaditaan myös, että tekijän luottotiedot ovat kunnossa. Vanhat merkinnät eivät automaattisesti estä työllistymästä – ymmärrämme, että jokainen tekee joskus virheitä, siksi asenteesi ja tulevaisuuden suunta merkitsevät enemmän kuin menneisyys.

Mikäli järjestyksenvalvojakorttisi on vanhenemassa tai koulutus puuttuu, ei hätää. Tapahtumapalvelu Järjestys kouluttaa sinut tarvittaessa! 

Henkilöstömme kertoo

Lue miten Heidistä tuli Järjestyksen tekijä

Näin haet

Avoimet työvuorot ja -tehtävät

Tapahtumapalvelu Järjestys Oy työllistää erilaisissa tapahtumissa ja yleisötilaisuuksissa paljon järjestyksenvalvojia ja muita tapahtumatyöntekijöitä.  Lue alta ohjeet, miten sinustakin voi tulla Järjestyksen tekijä.

Haluan Järjestyksen tekijäksi, mutta suosittelija puuttuu: 

Haemme kasvavaan joukkoomme koko ajan uusia Järjestyksen tekijöitä, voit hakea meille töihin, vaikka et entuudestaan meitä ketään tuntisikaan vielä. Mikäli sinulla ei ole suosittelijaa Järjestyksen tekijöissä, voit hakea töihin ja keikoillemme Amikon kautta. Tapahtumapalvelu Järjestys Oy on ulkoistanut uusien hakijoiden rekrytointiprosessin Amikolle. Työnhaku etenee vaiheittain ja ensimmäisinä askelmerkkeinä on avoimen työtehtävän hakeminen tai hakemuksen toimittaminen Amikolle.

Tiedustelut: 

Joona Rantanen
yhteyspäällikkö
p. 050 339 7633
joona.rantanen@amiko.fi

Suosittelijana Järjestyksen tekijä:

Jos sinulla on suosittelija, joka työskentelee jo Järjestyksen tekijänä ja haluaisit itsekin Järjestyksen tekijäksi, laita vapaamuotoinen hakemus rekry@jarjestys.fi. Muistathan mainita viestissäsi omat yhteystietosi ja suosittelijasi nimen, kiitos. Käsittelemme itse ainoastaan sellaisia hakemuksia, joissa on suosittelijana meille entuudestaan tuttu henkilö.

Viestin otsikoksi laita: ”Työhakemus [etu- ja sukunimi]”.

Käsittelemme työhakemuksia muutaman kerran viikossa. Otamme sinuun pian yhteyttä!

Lähetä työhakemus