Meille töihin

Sinustako Järjestyksen tekijä?

Tapahtumapalvelu Järjestys on luotettava tapahtuma- ja turvallisuusalan yritys, joka toimii laajasti erilaisissa tapahtumakentän tehtävissä kaikkialla Suomessa. Meillä työskentelee jo n. 100 Järjestyksen tekijää.

Haemme järjestyksenvalvojia, vartijoita ja tapahtumatyöntekijöitä tapahtumatehtäviin useille eri paikkakunnille.

Meillä päätät itse, mille keikoille lähdet ja minkä mittaista vuoroa teet!

Mitä odotamme sinulta?

Meille on tärkeää, että osaat tervehtiä työkavereitasi ja asiakasta, kun hän saapuu toimialueellesi. Et provosoi etkä provosoidu tilanteissa. Olet keskittymiskykyinen ja päämäärätietoinen. Ymmärrät omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Noudatat annettuja ohjeita ja pidät sovituista asioista kiinni. Olet hyvä tyyppi, asiakaspalveluhenkinen ja sopeutuva rauhanrakentaja. Kykenet hyvään yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme koko henkilöstöltä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, hyviä käytöstapoja, oma-aloitteisuutta ja ammattimaista otetta työhön.

Hienoa, jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvoja- tai vartijakortti.
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on suoritettuna:

  • Voimankäytön lisäkoulutus
  • Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus
  • Teleskooppipatukkakoulutus
  • Ensiapukoulutus
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Tieturva 1 -koulutus

Ennen kaikkea pidämme tärkeänä, että asenteesi on oikeanlainen, olit sitten kokenut ammattilainen tai vasta aloittanut.

Tehtävät edellyttävät nuhteetonta taustaa ja joissakin tehtävissä vaaditaan myös, että tekijän luottotiedot ovat kunnossa. Vanhat merkinnät eivät automaattisesti estä työllistymästä – ymmärrämme, että jokainen tekee joskus virheitä, siksi asenteesi ja tulevaisuuden suunta merkitsevät enemmän kuin menneisyys.

Mikäli järjestyksenvalvojakorttisi on vanhenemassa tai koulutus puuttuu, ei hätää. Tapahtumapalvelu Järjestys kouluttaa sinut tarvittaessa! Kysy lisää koulutuksistamme rekry@jarjestys.fi.

Henkilöstömme kertoo

Lue miten Heidistä tuli Järjestyksen tekijä

Näin haet

Kerro itsestäsi ja perustele, miksi olisit hyvä tyyppi kasvavaan tiimimme. Mainitse hakemuksesasi alaan liittyvät ja sitä tukevat lupakortit, sekä muut asiat jotka tukevat työskentelyäsi – esimerkiksi harrastukset tai koulutukset.

Meistä on myös kiva kuulla heti kättelyssä sinun kokemuksesi tapahtuma- ja turvallisuusalalta. Mainitse myös mahdolliset suosittelijat ja mitä kautta kuulit meistä. Muista sisällyttää hakemukseen omat yhteystietosi.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikkei kirjoittaminen olisikaan vahvuutesi. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja mahdollinen CV meille sähköpostitse osoitteeseen rekry@jarjestys.fi.

Viestin otsikoksi laita: ”Työhakemus [etu- ja sukunimi]”.

Käsittelemme työhakemuksia muutaman kerran viikossa. Otamme sinuun pian yhteyttä!

Lähetä työhakemus