Satama Areenan turvallisuuskumppaniksi Tapahtumapalvelu Järjestys Oy

Tapahtumavieraiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä osa onnistuneen kokemuksen luomista.

Kuvassa vasemmalta: Eemeli Tanskanen, Heikki Hytönen, Kimmo Härkönen ja Nina Laaksonen.

Lue tiedotteen näköisversio klikkaamalla tästä!

Kotkan Kantasatamaan elokuun lopussa avautuvan tapahtumien ja kohtaamisten keskuksen, Satama Areenan, järjestyksenvalvonta- ja aulapalvelukumppaniksi on valittu kilpailutusprosessin kautta Tapahtumapalvelu Järjestys Oy.

”Järjestyksenvalvonta- ja aulapalveluita hoitava yritys on meille keskeinen kumppani ja toimija elokuussa avattavalla Satama Areenalla ja erittäin mukava päästä aloittamaan yhteistyö Tapahtumapalvelu Järjestys Oy:n kanssa ”, kertoo Satama Areenan vt. toimitusjohtaja Tiina Salonen sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Tapahtumaturvallisuuden kumppanin valinnassa korostettiin kokemusta ja ymmärrystä monipuolisesta tapahtumakohteen palveluntuotannosta aulapalveluiden, naulakonhoidon ja tapahtumien järjestyksenvalvonnan parissa. Tapahtumapalvelu Järjestys esitti valinnan yhteydessä monipuolista osaamistaan erityyppisten tapahtumien turvallisuuskokonaisuuksien hallinnassa. Palvelukokonaisuus kattaa tapahtuma-, kokous- ja ravintolavieraiden, tapahtumajärjestäjien, artistien, henkilöstön ja muiden vierailijoiden turvallisuuden.

”Satama Areena on Kaakkois-Suomessa uusi tapahtumien ja kohtaamisten keskus, jolloin kumppaneiltamme vaaditaan myös aktiivista ja kehittävää otetta sekä tapahtuma-alan aktiivista seuraamista toiminnan käynnistysvaiheessa ja koko kumppanuuden ajan, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille vieraillemme”, mainitsee Satama Areenan palvelupäällikkö Heikki Hytönen.

Satama Areena on sitoutunut alusta saakka turvallisen tilan periaatteisiin, jolloin turvallisuuspalveluidemme keskiössä ovat perinteisen järjestyksenvalvonnan ja vartioinnin lisäksi myös kaikkien henkilöiden tasavertainen, asiallinen ja turvallinen kohtelu. Sanoudumme irti kaikesta häirinnästä, syrjinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta. Toivotamme kaikki vieraamme tervetulleiksi Kantasatamaan.

”On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Kotkan Satama Areenan kanssa. Sujuvan yhteistyön ja korkean palvelunlaadun varmistamiseksi toimeksiantoon on nimitetty kohdevastaavaksi Nina Laaksonen, joka siirtyy tehtävään Kansallismuseon turvallisuuspalveluiden kohdevastaavan tehtävästä. Eemeli Tanskanen, Tapahtumapalvelu Järjestyksen kenttäpääpäällikkö, toimii varavastaavana Satama Areenan toimeksiannossa. Molemmat henkilöt ovat kokeneita turvallisuus- ja tapahtuma-alan ammattilaisia”, kertoo Tapahtumapalvelu Järjestys Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Härkönen. ”Kotkan Satama Areena on merkittävä asiakkuus ja tulee työllistämään paljon Järjestyksen tekijöitä ympäri vuoden erilaisissa tilaisuuksissa. Töitä on tarjolla paitsi olemassa olevalle henkilöstölle, mutta myös uusia Järjestyksen tekijöitä tarvitaan – rekrytointi onkin alkanut suunnitelmien mukaisesti”, Härkönen iloitsee.

Järjestyksenvalvonta ja tapahtumatuotanto Kimmo Oy perustettiin vuonna 2015. Tällöin nimellä haluttiin kertoa, mitä yritys tekee. Pitkä nimi tuotti erilaisia haasteita, ja markkinoinnissa käytettiin jo tuolloin lyhyempää nimeä Tapahtumapalvelu Järjestys. Syksyllä 2021 asioista haluttiin tehdä yksinkertaisia, ja yrityksen nimi vaihdettiin virallisesti Tapahtumapalvelu Järjestys Oy:ksi.

Lisätietoja yhteistyöstä antaa:

Tiina Salonen
vt. toimitusjohtaja, Satama Areena
040 0608997
tiina.salonen@satama.fi

Kimmo Härkönen
toimitusjohtaja, Tapahtumapalvelu Järjestys Oy
040 5244363
kimmo.harkonen@jarjestys.fi

Tutustu avoimiin työpaikkoihin klikkaamalla tästä tai ota yhteyttä:

Kristiine Liiv
henkilöstökonsultti
p. 050 371 2586
kristiine.liiv@amiko.fi